Hirdetés

FIFA 17 - így rúgják a bőrt 4K-ban

|

Ha valakinek elég erős a gépe, az akár 4K-s felbontásban is futtathatja majd a FIFA 17-et. Mutatjuk, hogy fest a játék ezen a felbontáson.

Hirdetés

Tegnap óta már tölthető a FIFA 17 demója, így a virtuális labdarúgás szerelmeseinek milliói vetették rá magukat a játékra. Sajnos a klasszikus Real Madrid - Barcelona összecsapásra nincs lehetőség, hiszen csak a királyi gárda került be ebbe a változatba, de majd bepótoljuk, ha hivatalosan is megjelenik a játék.

Bár a játékosok elmondásai szerint vannak még kisebb technikai problémák (PC-n például nem minden kontroller működik hibátlanul), a játék kifejezetten jól fut. A Frostbite 3-as grafikus motornak köszönhetően a játékosok és az animációk is kifejezetten jól néznek ki, amit megnézhettek az alábbi képeken. Az egész csomagot (20 kép) 4K-ban innen tudjátok letölteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)