Hirdetés

FIFA 18 - a német harmadosztály is előbb kerül be, mint az NB1

|

Mondjuk annak tükrében, hogy ezt több mint 200 ezer játékos szeretné, annyira nem vagyunk meglepve.

Hirdetés

Van még pár hónap a FIFA 18 megjelenéséig, az EA Sports bármit bejelenthet. Az augusztusi gamescom például tökéletes helyszíne lehetne annak a bejelentésnek, amiről most egy német oldal írt.

Hirdetés

A Kicker magazin állítása szerint a német futballszövetség és az EA megállapodást kötött, minek értelmében a játékban játszhatóak lesznek a német harmadosztály csapatai, köztük a SpVgg Unterhaching, a Karlsruhe SC és további 18 együttes. A fifplay rajongói oldalon lévő szavazáson 232743-an voksoltak arra, hogy szeretnék a játékban látni a divíziót, míg a magyar ligára például "csak" 43927 szavazat érkezett. Az EA Sports is láthatta ezt, még ha nem is tartozik a site hivatalosan hozzájuk.

Ha a magyarokat is a játékban akarjátok látni, szavazzatok bőszen, hátha. A sorozat eladásai itthon is elég magasok ahhoz, hogy a kiadó figyeljen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)