Hirdetés

FIFA 18 - a Switch verzió teljesítményével nem lesz gond

|

Hivatalosan is bejelentésre került, hogy mikor, milyen állapotban, milyen sebességgel és mekkora felbontásban pörög majd a játék Switchen. Nem fogunk panaszkodni, ha ez tényleg így lesz.

Hirdetés

A Nintendo Switch megkapja a maga FIFA 18 verzióját, ami úgy tűnik, hogy teljesítmény szempontjából semmivel sem lesz rosszabb a többi változatnál. Egy pár hónapja az már kiderült, hogy TV-re kötve 1080p-ben, kis képernyőn pedig 720p-ben fut majd a játék, de már az is hivatalossá vált, hogy mindezt 60 fpsben kapjuk. 

A Fifa 18 producere maga erősítette meg az információkat.

"Sokáig tartott mire megértettük, hogy mi is ez a konzol. A dokkolóban ülve például 1080p-ben fut a játék és 60 képkockát pakol ki másodpercenként. Ha kihúzod, és handheld módban használod, akkor 720p-re vált."

Ez, és hogy tartalmilag mindent megtart a játék a PC/XboxOne/PS4 verziókból meglehetősen jó hír minden Nintendo Switch tulajdonosnak. Már csak azt reméljük, hogy el is fogy belőle elég a konzolra, és a fejlesztők a továbbiakban is hozzák majd rá a FIFA és más EA címeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)