Hirdetés

FIFA 19 - levették Cristiano Ronaldót a borítóról

|

A Juventus játékosa helyett immár három másik tehetséges focista feszít a dobozokon.

Hirdetés

Nincs szerencséje az EA Sportsnak a FIFA 19 borítóképével. Eredetileg ugyebár az húzta keretbe a marketinges terveket, hogy a dobozokra kerülő Cristiano Ronaldo átigazolt a Real Madridból a Juventusba, döntésében pedig nyilván nem befolyásolta őt az, hogy már egy csomó  FIFA 19-es reklámanyagon megjelent a Los Blancos szerelésében. Ekkor még elég volt a grafikusokat segítésül hívni és átvarázsolni a világsztár mezét tiszta fehérről fekete-fehér csíkosra. Most azonban ennél is drasztikusabb lépés mellett döntött az EA.

Hirdetés

Innentől kezdve ugyanis már nem Cristiano Ronaldo virít a borítón. Helyét rögtön három labdarúgó vette át, akik között ott van Ronaldo egyik csapattársa, Paulo Dybala is. Mellette a Paris Saint-Germainben focizó Neymar és a Manchester City belga játékosa, Kevin De Bruyne került még rá a képre. 

Nyilván a csere mögött húzódó pontos okokat nem ismerjük, de eléggé valószínű, hogy Ronaldo tavaly kirobbant szexuális zaklatási botránya állhat a dolog hátterében. Ronaldo kivonása a játék marketinganyagaiból már tavaly ősszel megkezdődött, ennek a folyamatnak az utolsó felvonása lehetett a borítócsere. 

Korábban Wayne Rooney, vagy épp Lionel Messi hosszú éveken át töltötte be ezt a pozíciót, de most már biztosnak tűnik, hogy Ronaldo csak két évig húzta. Mindezek után pedig adott a kérdés: idén ősszel ki pózolhat majd az új FIFA dobozán? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)