Hirdetés

FIFA 19 - új stadionokkal bővült a felhozatal

|

Többek között a Borussia Dortmund és a Tottenham Hotspur arénája is felkerült a listára.

Hirdetés

Az Electronic Artsnak sikerült megszerezni a Bajnokok ligája és Európa Liga licenceket, így Európa legnagyobb bajnokságában mi is részt vehetünk a FIFA 19-ben, ez pedig azzal jár együtt, hogy minden focista, klub és a hozzájuk tartozó sportlétesítmény is bekerül a játékba. 

Hirdetés

A FIFA 19 összes stadionjában rúghatjuk majd a bőrt az új Kick-Off módban, a karriermódban és természetesen az Ultimate Teamből sem maradhatnak ki, ebben a "stadium itemek" képében nyithatjuk ki őket a FUT csomagokból. A teljes felhozatalnak az EA Sports honlapján olvashattok utána, amely most többek között olyanokkal bővült, mint a Signal Iduna Park (Dortmund), a Cardiff City Stadium (Cardiff), a Tottenham Hotspur Stadium (Tottenham) , a Molineux Stadium (Wolves), a Craven Cottage (Fulham), a Ramón Sánchez-Pizjuán (Sevilla), az Estadio San Mamés (Athletic Bilbao), az Estadio de la Cerémica (Villareal) és az Otkritie Arena (Szpartak Moszkva).

A FIFA 19 szeptember 28-án jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre, de előtte még kapunk egy demót (és ne feledjétek leellenőrizni a gépigényt). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)