Hirdetés

FIFA 20 - a demó már elérhető, van benne Volta játékmód is

|

Kipróbálhatjuk a 3v3 Volta módot és a Champions League játékmenetébe is belekóstolhatunk.

Hirdetés

A FIFA 20 még ebben a hónapban megjelenik, de amíg eljön a várva-várt nap, addig elszórakozhatunk a demóval, ami ma végre hivatalosan is kikerült minden nagyobb platformra. A próbaverzió csak a Switchet kerülte el sokunk bánatára, de egyébként is ott egy erősen csökkentett módra számíthatunk csupán.

Hirdetés

A demóban nyomhatunk egy kis Volta mókázást 3v3-ban, az amszterdami arénában, aztán beleugorhatunk a Champions League-be is a Chelsea, Dortmund, Liverpool, PSG, Real Madrid, vagy Tottenham oldalán.

A PC-s tábor örömére ma egy Nvidia Game Ready Driver is érkezik, ami rásegít majd a FIFA 20 teljesítményére. A játék megjelenési dátuma egyébként szeptember 27., így addig bőven lesz időtök gyakorolni a demóval.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)