Hirdetés

Két profi futballista a FIFA 20-ban játszotta le egymással a koronavírus miatt elmaradt meccsét

|

A nem mindennapi mérkőzést ráadásul több tízezer szurkoló követte élőben az interneten.

Hirdetés

Ahogy sok más dologba, úgy sajnos a különböző sportágakba is belerondított a koronavírus-járvány, így például már az idei labdarúgó-Európa-bajnokságot is át kellett tenni 2021-re. A videojátékoknak hála azonban nem vagyunk kénytelenek teljes egészében nélkülözni a focit.

Hirdetés

Múlt vasárnap játszott volna egymással a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság két csapata, a Real Betis és a Sevilla, azonban a koronavírus miatt sajnos elmaradt a találkozó. Viszont a szurkolóknak így sem kellett teljes mértékben csalódniuk, ugyanis két hivatásos focistának és a FIFA 20-nak köszönhetően mégis megrendezésre került a mérkőzés, méghozzá virtuálisan.

A Real Betist annak támadója, Borja Iglesias irányította, a Sevillát pedig a csapat hátvédje, Sergio Reguilón, aki egyébként a Real Madridtól érkezett kölcsönjátékosként. Az élő közvetítést több mint 60 ezren követték figyelemmel, és bizony gólokban gazdag meccsnek lehettek szemtanúi a szurkolók. A mérkőzést itt tudjátok megnézni.

Amúgy nem ez az első ilyen ötletes megoldás, hiszen korábban több brit csapat is focis játékokban szimulálta elmaradt meccseit. Bár úgy némileg autentikusabb a dolog, ha valóban a csapatok játékosai irányítják a virtuális labdarúgókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)