Hirdetés

FIFA 20 - videón a Volta mód

|

A fejlesztők elárultak pár dolgot a FIFA Streetet idéző új módról.

Hirdetés

Az idén megjelenő FIFA-ban nem tér vissza a The Journey mód, viszont így is számíthatunk olyan újdonságokra, amiket nem csak a játékot legmagasabb szinten űzők vehetnek észre. Az egyik a Volta, mely voltaképp (heh) egy kicsit átdolgozott FIFA Street variáció lesz.

Hirdetés

Tizenhét helyszínen rúghatjuk a bőrt utcai cuccokban vagy valódi mezekben, olyan mozdulatokat bevetve, amiket a harcművészek is megirigyelnének. Játszhatunk 3v3-ban, 4v4-ben és 5v5-ben, utcán vagy futsalpályán, szabadon átalakíthatjuk a szabályokat. Azok, akik úgy érzik, sztorimód nélkül mit sem ér a FIFA, a Volta Storyra úszhatnak rá, de a világkörüli turné és az online összecsapások is rendelkezésre állnak. A fejlesztők elárulták, hogy az alkalmi és a profi játékosoknak egyszerre akartak kedvezni, és a Volta nem csak egy kis adalék, hanem egy jelentős szelete a FIFA 20-nak.

Sajnos a switchesek csak a FIFA 19-et kapják meg frissített felhozatallal, nekik az új módok nem járnak. A PC-sek, PS4-esek és Xbox One-osok szeptember 27-étől vághatnak bele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)