Hirdetés

FIFA 20 - külön játékmódként tér vissza a FIFA Street, megvan a megjelenési dátum

|

Volta Football lesz az új mód neve és már most imádjuk.

Hirdetés

Évek óta könyörögnek a FIFA-rajongók egy újabb FIFA Street játékért, a jelek szerint az EA Sports pedig részben meghallgatta őket. Nem várták meg a ma este induló EA Play livestreamet, már most bejelentették a FIFA 20 legújabb játékmódját, az erősen FIFA Streetre hajazó Volta Footballt. 

Hirdetés

A Volta Footballban 3v3 Rush (azaz kapus nélküli), 4v4, 4v4 Rush, 5v5 és profi futsal meccseket nyomhatunk majd le. Minderre változatos helyszíneken kerülhet sor, többek között egy amszterdami aluljáró, egy londoni kerítéses szabadtéri pálya és egy tokiói háztető is alkalmi focipályánkká válhat. Női és férfi játékosainkat testre is lehet szabni, új ruhák mellett egyedi hajviseletekkel, tetoválásokkal és emótokkal is elláthatjuk őket. Saját karakterünkkel a Volta Football sztorimódján is végigverekedhetjük magunkat. 

A Nintendo Switch tulajdonosoknak mindenesetre nem túl jó hír, hogy a switches FIFA 20 a Legacy Edition alcímet kapja, ebből teljesen kimarad a Volta Football. Korábban az Xbox 360-as és PS3-as kiadásokat nevezték Legacy Editionnek, ezek a verziók pedig szinte semmit sem tartalmaztak az aktuális generációs kiadások újdonságaiból, lényegében szinte csak a játékoskeretek frissültek bennük. A FIFA 20 szeptember 27-én fog megjelenni. 

Este az EA Playen valószínűleg minden további részletre fény derül majd, mi pedig azonnal beszámolunk a GSO-n a friss infókról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)