Hirdetés

FIFA 20 - a Volta módban nem lesznek mikrotranzakciók induláskor

|

Az EA azt ígéri, hogy csak kihívások teljesítésével lehet majd cuccokat szerezni.

Hirdetés

A Volta a szeptemberben érkező játék egyik legjobban várt újítása, ami részben a FIFA Street szellemi örököse lesz, immáron az eredeti sorozatba olvasztva. Az EA reméli, hogy gyorsan egy remek közösség alakul ki az új mód körül, ennek elősegítése végett még a mikrotranzakciókat is hajlandóak voltak kihagyni belőle.

Hirdetés

A FIFA egyik producere, Jeff Antwi elmondta, hogy már induláskor rengeteg kihívást teljesíthetünk, melyek annál nagyobb jutalmat tartogatnak majd, minél nehezebbek lesznek.. Leginkább a kinézetet befolyásoló cuccokat oldhatunk fel a játékosainkhoz.

Nem tervezünk mikrotranzakciókat az induláskor, azaz mindent, amit megszerzel, kihívások teljesítésével lesz a tiéd. 

A kihívásokon kívül Volta Coinokból is vásárolhatunk majd tárgyakat, amiket pedig a lejátszott meccsek után kapunk. A Volta kihívásai szezononként érkeznek majd, ezek nagyjából havonta váltják egymást. Ha a fejlesztők tényleg szeretnék, hogy a rajongók gyorsan szívükbe fogadják az új módot, akkor a mikrotranzakciók kihagyása remek kezdet lesz.

A FIFA 20 szeptember 27-én érkezik. Ti kipróbáljátok majd a Volta módot?

Címkék: #fifa 20 #ea #volta
Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)