Hirdetés

Begőzölt a youtuber, kitiltották az EA összes játékából

|

A Kurt0411 néven futó youtuber és FIFA-játékos vállalhatatlan viselkedésével és fenyegetések sorával vívta ki a szigorú büntetést.

Hirdetés

Bár elkötelezett hívei szeretik azt gondolni, hogy az internetes személyiségek, mint a YouTube tartalomgyártói, vagy épp az Instagram celebritásai különböznek mindazoktól, akik hajdanán rádióműsorokban, később tévében próbáltak ezt-azt letuszkolni a közönség torkán, de ha hátra lépünk egyet, hogy objektíven szemléljük a dolgokat, kénytelenek vagyunk megállapítani, hogy csupán a keretek változtak. A szegmens kitermelte a maga sztárjait, és népszerű figuráit, akiknek egy része sosem adná alább egy bizonyos szintnél, míg másokat nézve óhatatlanul is szekunder szégyenérzet önti el az embert. Kurt Fennech, alias Kurt0411 a második halmazba tartozik, "példamutató" magatartásával (megfenyegetett más játékosokat, valamint az EA alkalmazottait) még tavaly novemberben elérte, hogy az Electronic Arts eltiltsa az indulástól az EA Sports FIFA 20 Global Series bármely eseményén.

Hirdetés

Kurt0411 nem tűnik kiegyensúlyozott és érett személyiségnek, továbbá azt az állítást sem kívánja személyes példájával alátámasztani, hogy a látszat néha csal, emiatt kitartóan folytatta hadjáratát az EA ellen, és válogatott videókban szidalmazta, fenyegette a fejlesztőket. Mi több, másokat is erre buzdított. Ahogy már mondtam, Kurt0411 a legtompább kés a fiókban.

Követői és támogatói az eltiltást követő napon több EA-alkalmazott Twitter-fiókját feltörték, hogy azon közzétegyenek egy bocsánatkérő üzenetet. Mármint nem ő kért bocsánatot, hanem az EA, amiért igazságtalanul függesztette fel Kurt0411 játékjogát. És természetesen azóta is sorra készíti a videókat - néha más tartalomgyártókkal koprodukcióban - hogy hirdesse az ő kizárólagos és egyetemes igazságát.

Úgy tűnik, az Electronic Artsnál betelt - mi több, túlcsordult - a közmondásos pohár. A cég megelégelte emberünk toxikus, közösségromboló tevékenységét, és nemes egyszerűséggel kitiltotta minden játékából és szolgáltatásból. Egyjátékos módokkal még elütheti az időt, de az online jelenléte nem kívánatos a továbbiakban.

Kurt0411 korábbi reakciói alapján garantáltan nem ér még véget a történet, hiszen sokan nem csupán a FIFA 20-szal, vagy az EA-vel szemben megfogalmazott kritikáival értenek egyet, hanem még a vulgáris stílusát is követendőnek tartják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)