Hirdetés

FIFA kupa a Dobozban - ott volt a GameStar is

|

Múlt héten a legnagyobb FIFA fanok mérhették össze tudásokat a Doboz falain belül a Konzolok Szervíze és az Eurofifa közös versenyén. A legjobbak értékes nyereményeket vehettek át, valamint a hivatalos Eb koktélba is belekóstolhattak.

Hirdetés

Izgatottan vártuk a rendezvényt, amely Dobozban került megrendezésre, melynek kapuit hivatalosan 3 órakor nyitották meg, ahol korábban közölt információkhoz híven, rögtön kedves hostess lányok fogadtak.

Belül kellemes hangulatvilágítás, segítőkész staff, kényelmes ülő- és fekvőhelyek, valamint italakciók vártak. A versenyre 4 óráig volt lehetőség nevezni, amivel EndreMan lelkesen élt is.

Kicsivel négy óra után elkezdődtek a csoportmérkőzések, a játékosokat 4 csoportba osztották ahonnan a legjobb 2 játékos jutott tovább. A meccsek során a játékosoknak 2x4 percük volt összemérniük tehetségüket, amely attól eltekintve, hogy egy picit hosszúra nyúlt (ugye mindenki mindenkivel összeméri erejét), zökkenőmentesen zajlott. Ezt követően lehettünk szem és fültanúi az Eb-bajnok Gabe és Karmatronic epikus küzdelmének, ami végül a bajnok 4-0-s győzelmével zárult.

Azzal meg sem próbálkozunk, hogy leírjuk EndreMan arcát, amikor csoportelsőként, veretlen múlttal a legjobb nyolc közé jutott, majd egy tizenegyes párbaj során kellett búcsúznia.

A döntőt kivetítőn kísérhettük végig, valóban tehetséges versenyzők küzdelmét élvezhettük. A jelenlévők együtt izgultak a játékosokkal, gyakran elkapta az embert az érzés, mintha tényleg egy Eb meccset nézne. Akadt egypár feszült pillanat, székborulás, de ezek hozzátartoznak az izgalomhoz, akárcsak a gyönyörű lányok mosolygós pillantása, amiért már megérte elmenni…

Ezt követően került sor az eredményhirdetésre, majd a díjátadásra: az első helyezett másodmagával gyönyörködhet Magyarország látképében egy sétarepülés keretében. Közben már szállingóztak befelé a bulizni vágyó fiatalok, így gyors zárás és búcsúzás következett annak, aki nem vágyott a további szórakozásra.

Kedves, felkészült szervezők, finom étel-ital, izgalmas meccsek, kellemes helyszín. Abszolút pozitív élmény, legközelebb is jövünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)