Hirdetés

FIFA Manager 12 - sajtótájékoztató 3D meccs

|

Rendhagyó fejlesztői napló sorozat indul ezzel a résszel - a FIFA Manager 12 titkaiba kukkanthatunk bele.

Hirdetés

Sajtótájékoztató formájában rendezték meg a fejlesztői naplót - így is nevezzük ezentúl. Első része a 3D-s mérkőzésről szól, a közreműködők Gerald Köhler vezető designer és Thomas Tuchel, a Bundesligában vitézkedő Mainz 05 csapatának edzője. 

Ki is tudna hitelesebben egy foicmenedzserről beszélni, mint egy igazi vezetőedző, aki valóban tisztában van azzal, mit és hgoyan kell tenni egy igazi mérkőzés alatt. A FIFA Manager 12-ben is van lehetőség arra, hgoy belenyúljunk a 3D-s meccs szinte bármely pillanatában abba, mi történik a pályán - gyakorlatilag erről és a 3D-s meccs egyéb tulajdonságairól szól ez a kis sajtótájékoztató-videó, egy hosszabb sorozat első része.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)