Hirdetés

FIFA World Cup 2010 - Bejelentve

|

A 2010-es labdarúgó-világbajnokság sem maradhat egy külön FIFA rész nélkül.

Hirdetés

Újabb négy év telt el ami azt jelenti, hogy idén nyáron újra szoríthatunk kedvenc nemzeti tizenegyünknek. Persze nem a magyar válogatottra gondolok.

A világszerte milliárdokat megmozgató 2010-es labdarúgó-világbajnokság természetesen az EA fantáziáját is megmozgatta, így 2006-hoz hasonlóan idén is egy önálló FIFA részt szentel a nagy eseménynek, FIFA World Cup 2010 címmel. A játék egyik legígéretesebb fícsörének ígérkezik a teljesen online bajnokság lehetősége, aminek révén bármikor beszállhatunk csapatunkkal az online versengésbe, és más gép előtt ülő játékosok ellen játszva lehetünk világbajnokok. A FIFA World Cup 2010 egyébként mind a 199, selejtezőkön indult csapatot tartalmazza majd, szóval itt talán mégmi is labdába rúghatunk. Megjelenés a torna kezdetével egy időben június 11-én, valószínűleg minden platformra.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)