Hirdetés

FIFA World Cup - mozgásérzékelők csak minigame-ben

|

Jó lenne a tévének rúgni a focilabdát, de a FIFA World Cup játékok fejesei szerint túlságosan árkádos lenne a játék. Minigame-ként azért zöld utat kapnak a mozgásérzékelős kontrollerek.

Hirdetés

Az egyre szaporodó mozgásérzékelős vezérlők előnyeit latolgatva, sokakban felmerülhet, milyen lenne mondjuk egy komoly foci szimulátort végigtolni egy Move-val vagy Natallal. Nos, a FIFA World Cup 2010 producere, Simon Humbler szerint hiába lenne nagyszerű élmény a képernyő előtt „focizni", sajnos nagyon nehéz teljes értékű vezérlőként beépíteni őket a játékba. Sokat törték a fejüket, hogyan lehetne az eszközök lehetőségeit kihasználni, de az a fajta futball, amit lehetővé tenne, nagyon nem autentikus.

A FIFA játékok Wii verziója is nagyon árkád jellegű a túl nagy mozdulatok, gesztusok miatt - a FIFA viszont nem erről szól. Szerencsére azért nem akarnak megfosztani bennünket a „tévének rúgom a labdát" típusú élménytől, ezért a jövendő FIFA játékokba minigame-ek formájában építik majd be, így nem kell a teljes játékkal elmenni árkád irányába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)