Hirdetés

Fight Night Round 4 - Ingyenes DLC-k a láthatáron

|

Az Electronic Arts szokatlan gesztust gyakorolva ingyen és bérmentve tuszkolja ki az ajtón legújabb sikerjátéka közelgő tartalomfrissítéseit.

Hirdetés

A hasonló témában indult, ámbátor a figurát parodisztikusra vevő Facebraker leszereplése után félve és óvatosan közeledtek a játékosok a Fight Night széria következő felvonásához, legnagyobb örömükre nyugodtan fellélegezhettek: a Fight Night Round 4 mind őket, mind a sajtót lenyűgözte.



Elsősorban a britek éreztek rá a virtuális ökölvívás ízére. II. Erzsébet alattvalói jobban kedvelik, mint a humoros életszimulátorokat (The Sims 3) és a mutáns szuperhősöket

(Prototype).

Játékipari elemzők, és unatkozó statisztikusok is rájöttek már, hogy a rendszeresen friss tartalmakkal bővített játékok élettartama hosszabb, megvásárlóik körében pedig alacsonyabb a továbbadási, elajándékozási hajlam. A most még népszerű Fight Night Round 4 további napirenden tartása érdekében nyár végén, ősz elején letölthető tartalmakat ad ki az Electronic Arts.



Az első csomag egyebek mellett egy új edzőtermet, illetve új felszereléseket (kesztyű, nadrág, rejtett lópatkó, pardon... ez utóbbi mégsem lesz)  is kapnak az X360 és PS3 tulajok. Előbbiek ráadásul Sugar Ray Leonard átdolgozott változatával is gazdagodnak. A szeptemberi frisstés az iránytásba nyúl bele, ugyanis szeretnék maximálisan kihasználni a Total Punch Controlban rejlő lehetőségeket. Ennek következtében a játékos nagyobb ráhatással lesz arra, hogy is landoljanak ellenfele testén, feján azok a bizonyos parasztlengők.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)