Hirdetés

Figyelem, figyelem! Ma GSO akadozások várhatók!

|

És akkor eljövend az armageddon, mikoron leállának az szerverek, s összeomolá az világ. Hölgyek, urak... befejezzük!

Hirdetés

Nos, eljött a pillanat, amikor könnyes búcsút veszünk mindannyiótoktól, hiszen 2009. január 9-én befejezzük a munkát, legalábbis néhány órára.
Ennek oka pediglen nem más, mint egy új szerver üzembe állítása, az áthurcolkodás procedúrája, s az azzal járó bizonytalanságok. Időszakos leállásra, fagyásokra, s egyéb kellemetlenségekre számíthattok, de ha az fennvaló az égben is úgy akará, néhány óra alatt lezavarják ostorral hajtott szolgahadaink az egész procedúrát.
Legkésőbb délnek utána érkezik el a feltámadás pillanata, s a régi GSO romjain egy új portál alapjai kapnak szárnyra, akár a mitológiai főnixmadár. Bizony kedveskéim, ez a következő lépés a teljes megújulás felé vezető ösvényen.
Szóval újra felszólítok mindenkit, hogy ne essen nyugalomba, és kérem, nyomatékosan kérem, őrizzétek meg a pánik hangulatát!

 

GY.K.: Péntek délelőtt fennakadások, leállások fordulhatnak elő a szerverek költözködése miatt - ez idő alatt a GSO szolgáltatása akadozhat, sőt szünetelhet is - ez a helyzet reményeink szerint délutánra megszűnik, és a jól megszokott GSO-t teljes pompájában élvezhetitek tovább. Egyéb változásokról időben értesítünk majd benneteket :)

Mi így ütjük majd el az időt

pihi.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)