Hirdetés

FIGYELEM! Letöltés leállás várható!

|

Kedves mindenki. Bár most, ezen percekben még hibátlanul üzemel minden letöltésünk (már, ha igaz :P), előfordulhat, hogy lesznek ma leállások.

Hirdetés

Igazság szerint nem lehetséges, hanem biztos, hogy lesz, mert "A" szolgáltatóból "B"-be taligázzuk a letöltés szervert. Reményeim szerint a szerelés körülbelül fél óra mindkét oldalon (ki-be), aztán ehhez még hozzá lehet adni a "Budapest, de csodás" forgalmi állapotokat, esetleg egy kis vacakolást a szolgáltató portáján, hogy adják ki azt a bizonyos gépet - ekkor még előfordulhat, hogy egy másik gépet talicskáznak ki elénk... LOL? :) No, szóval ma lesznek leállások, de igyekszünk, amennyire lehet. Köszi a figyelmet!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)