Hirdetés

FIGYELEM!!! MINDENKINEK ÚJ DVD!

|

Kedves mindenki! Mint azt bizonyára tudjátok, egy kellemetlen technikai véletlenből kifolyólag bizonyos meghajtókban nem olvasható a GameStar Magazin júniusi számának dupla DVD mellékelete. A gyár idő közben rájött a hibára és orvosolta azt, technikai részletekbe ne menjünk bele. A lényeg, hogy a júliusi magazin minden egyes példányába becsomagoljuk a júniusi szám mellékletét is, így akinek problémája volt vele, biztosan hozzájut a most már 100 százalékosan működő változathoz. Az, aki valamilyen érthetetlen oknál fogva nem akarná megvenni a következő lapot, és hibás volt a lemeze, az feltétlenül küldje vissza hozzánk - posta fordultával megy a tökéletes lemez. A cserék a következő lapszám megjelenésétől lehetségesek! Még egyszer mindenkitől hatalmas elnézést, úgy látszik az ördög tényleg nem alszik. Mindent megteszünk, hogy többet ne fordulhasson elő ilyesmi. Ha bárkinek bármi kérdése van, forduljon bizalommal a Terjesztési osztályunkhoz: terjesztes@idg.hu Legmélyebb tisztelettel, GameStar Team

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)