Hirdetés

Figyelem - Steam account lopás

|

Bármennyire is azt akarjuk hinni, a mi kis digitális világunk biztonságos, sajnos nem az...

Hirdetés

Egy Gamestar olvasó keresett meg azzal, hogy a Steamen magyar szélhámosok tevékenykednek. Úgy gondoljuk a kérdés közérdekű, és tájékoztatnunk kell benneteket, nehogy Ti is csapdába essetek.

Át is adom a szót Child of Dune-nek:

"A módszere nagyon egyszerű, és igazából csak a hiszékeny veszi be. Felvesz friend list-be, azután pedig megnézi az ismerőseidet, majd kiválaszt egy nicknevet, és az illetőre hivatkozik, hogy az unokaöccse, és kölcsön kérné az accountodat, ha ez megtörtént onnantól kezdve bye bye, át is veszi az írányítást, és a te nevedben ír, majd tovább lopkodja mások accountját."

Mellékelt erről is egy képet (amelyet a galériában tudtok teljes méretben megnézni):

Így lopják a Steam Accountot...
Így lopják a Steam Accountot...

Kérünk mindenkit, legyen óvatos és SOHA, senkinek ne adja oda SEMMILYEN accountját anélkül, hogy ellenőrizné/ismerné az illetőt.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)