Hirdetés

Fillérekkel szúrná ki az NFT-kkel átvert befektetői szemét Logan Paul

|

A netceleb csak a beígért teljes kártérítést felét fizetné ki a kriptovalutás játékkal átvert ügyfeleinek.

Hirdetés

Minden jel szerint véget értek azok a nem túl tartósnak bizonyuló idők, amikor bármit el lehetett adni a "kriptovaluta" és az "NFT" varázsszavakkal, a felhajtás elültével pedig sorban omlottak össze a hamis ígéretekre épülő blokklánc-kártyavárak, köztük az internetes híresség Logan Paul játékával, a CryptoZooval.

A Paul által beharangozott játékban NFT-kként értékesített állatokkal lehetett volna kereskedni és nyereségre szert tenni, ám a projekt végül a megjelenésig sem jutott el, a korai befektetők pedig futhattak az addig elköltött 1,5-2,5 millió dollárjuk után. A netceleb eleinte teljes kártérítést ígért, azonban ebből sem lett semmi, most pedig egy arcátlan ajánlattal igyekszik kiszúrni a meglopott rajongói szemét.

Hirdetés

Elsőként a Kavos nevű YouTuber szellőztette meg az X felületén, hogy Logan Paul legfeljebb 5-10%-os részleges kártérítési ajánlatokat tett a CryptoZoo rászedett befektetőinek, akik időközben pert  indítottak ellene. Az állítás nem került megerősítésre, de a videós "megbízható forrásokra" hivatkozik, és azt is hozzátette, hogy az ajánlat előtt Paul ügyvédei megpróbálták érvényteleníttetni a károsultak keresetét.

Cikkünk írásáig Paul nem kommentálta a hírt, ehelyett a Dillon Danis ellen vívott október 14-i boxmérkőzését és a Prime energiaitalt népszerűsíti az egykori Twitteren. A sajtóban leggyakrabban hangoztatott becslések szerint a celeb 245 millió dolláros vagyonnal rendelkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)