Hirdetés

Filmekkel bővülne a PlayStation Plus?

|

Egy gyorsan eltüntetett hirdetés arról árulkodott a PlayStation weboldalán, hogy a Sony valamilyen filmes akcióval kísérletezik.

Hirdetés

Ebben a hónapban semmiképp sem panaszkodhatnak a PlayStation Plus előfizetői, hiszen az áprilisi bónuszjátékok felhozatala kifejezetten erősre sikeredett, ám nem ez lehet az egyetlen izgalmas fejlemény a szolgáltatás háza tájáról. A PS lengyel honlapján ugyanis rövid időre feltűnt egy hirdetés, ami a "PS Plus Video Pass" nevű újdonságot promózta.

Az ajánlatot a VGC szúrta ki először, akik szerencsére lőttek is róla egy képernyőfotót, mielőtt még eltűnt a felületről. A reklám szövege szerint

"a PS Plus Video Pass egy új, korlátozott ideig elérhető előny a PlayStation Plus-szon, ami 2021.04.22-től 2022.04.22-ig lesz aktív. Az előfizetési előnyt a PS Plus lengyelországi felhasználói élvezhetik."

A dátum alapján arra következtethetünk, hogy egy idejekorán aktivált hirdetésről van szó, de hogy ez tényleg egy csak Lengyelországban elérhető próbaidős szolgáltatás lesz-e, vagy végül más országokban is tesztelni fogják, az egyelőre rejtély marad.

Hirdetés

A promón három film, a Venom, a Zombieland 2, valamint a Bloodshot látható, ám ezzel ki is fújt a screenshotról leleshető információk sora, így jelenleg nem sok fogalmunk van arról, hogy pontosan mit is takarhat a PS Plus Video Pass. Összességében elképzelhető, hogy a Netflix-szel nemrég exkluzív szerződést kötő Sony filmekkel is szeretné erősíteni a PS Plust a Microsoft szolgáltatásaival szemben.

A dolgot még érdekesebbé teszi, hogy a vállalat nemrég jelentette be a megvásárolható és kikölcsönözhető filmek/sorozatok eltávolítását a PlayStation Store kínálatából. A döntést pedig pont a streaming növekvő népszerűségével indokolták, tehát megeshet, hogy a PS Plus Video Pass formájában próbálnak majd lépést tartani a korral.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)