Hirdetés

Filmpremier az interneten

|

Ha a Jackass 2.5 új terjesztési modellje sikeres lesz, akkor átalakulhatnak a filmszakma játékszabályai.

Hirdetés

A Jackass 2.5, a Paramount Pictures és az MTV Networks közös produkciója az első hollywoodi nagyjátékfilm, amelyet nem moziban, hanem az interneten mutatnak be. Az alig 2 millió dollárból (353 millió forint) készült filmet a Blockbuster amerikai videókölcsönző hálózat "vetíti" a blockbuster.jackass.com oldalon streaming formátumban, ami azt jelenti, hogy a 64 perces alkotást csak megnézni lehet, rögzíteni, letölteni viszont nem (a szolgáltatás egyébként csak az Egyesült Államok területéről érhető el).

Az online mozi látogatóinak nem kell fizetniük, de a film előtt jó sok reklámot kénytelenek végignézni. Ez generálja a bevételt a Blockbusternek, és persze az, hogy december 19-től egy hétig csak náluk látható Johnny Knoxville komikus-kaszkadőr és barátai legújabb idétlen és hajmeresztő mutatványsorozata. December 26-án a film bekerül az Amazon és az iTunes webáruház kínálatába. Letölthető verzióban 10-15 dollár körüli áron, 45 perccel hosszabb extra DVD-kiadásban pedig 30 dollárért lesz kapható. Január elejétől aztán újabb ingyenes webtévéken, köztük a holland Jooston is megnézhető majd a Jackass 2.5, februárban pedig megjelenik a kábeltévék és műholdas csatornák fizetős (video on demand) kínálatában.

 

Tovább a teljes cikkhez >>> 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)