Hirdetés

A Final Fantasy atyja új projekttel készül 2017-re

|

A Mistwalker csapata valami különleges címen dolgozik, amiről még nem tudunk semmit, azon kívül, hogy talán a Silicon Studio is besegít.

Hirdetés

Hironobu Sakaguchi közel harminc éve van a szakmában, és olyan sorozatokat indított már el, mint a Final Fantasy, a Chrono Trigger, vagy a The Last Story. Nem csoda, hogy mindenki tűkön ülve várja a következő projektjét.

Sakaguchi a 4Gamernek nyilatkozott a jövő évi tervei kapcsán, és bár sokat nem árult el, azt igen, hogy 2017-ben egy új címmel jelentkezik. Ez azt jelenti, hogy ő és csapata, a Mistwalker valami különlegessel készülnek.

Még februárban híresztelte a Silicon Studio, hogy együtt dolgoznak a Mistwalkerrel egy új játékon, amiről semmit nem tudunk, de egy artworköt már kaptunk belőle.

Lehet, hogy Sakaguchi és csapata ezt a játékot fogja megjelentetni jövőre, de az is lehet, hogy valami teljesen friss címet kapunk majd. Mi türelmetlenül várunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)