Hirdetés

Final Fantasy 25. évforduló - két Piano Opera CD jelenik meg

|

Öregszünk, deresedik a hajunk, s bár lélekben ugyanolyan fiatalok maradunk jön a friss gémer generáció - ami öröknek tűnik, az a Final Fantasy sorozat. S ami még örökebb, az a sorozat zenéje.

Hirdetés

A Square Enix zenei osztálya hatalmas ünneplést ígért a Final fantasy 25. évfordulójának emlékére - két albumot dobnak piacra, amelyek az első hat rész zenéjét dolgozzák fel.

Az első album címe Piano Opera Final Fantasy I/II/III, amelyen 13 zongorára hangszerelt dal hallható Nobuo Uematsu korai munkái közül. Ez az album február 29-én, azaz holnap jelenik majd meg. A lemez a CD Japánnál rendelhető meg kb. 25 euróért. 

A második album, amely május 16-án várható egy érdekes történet, ugyanis már korábban jelentek meg zongora átdolgozások a IV., V. és VI. részből Piano Collection néven (az első három részből ilyen album sosem jelent meg) - mindegyik játéknak volt saját lemeze. Úgy néz ki a Piano Opera új feldolgozásokat tartalmaz majd a három játékból.

 



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)