Hirdetés

A Final Fantasy fejlesztői Európában terjeszkednek

|

A Square szerint az európai piac előbb-utóbb nagyobb lehet, mint a japán, ezért John Yamamoto, a cég CEO-ja közölte az MCV-vel, hogy a cége egy európai stúdiót keres, azzal a céllel, hogy "nyugati" játékokat fejlesszenek és adjanak ki.

Hirdetés

Mivel az európai és japán izlés a szerepjátékok terén igencsak különbözik, érdekes kérdés, hogy miként vegyítik (ha egyáltalán vegyítik...) a két stílust. Igen érdekes lenne például, ha valamelyik Gothic-ban chocobo-n lovagolna be a várba egy 14 éves angyalarcú kamasz, hogy találkozzon a vár úrnőjével aki egy... 13 éves rövidszoknyás (angyalarcú...) csitri... Na jó, nyílván csak eljátszottam a gondolattal, de azért kíváncsian várom, hogy mi jön létre ebből a japán-európai együttműködésből...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)