Hirdetés

Új játékot fejleszt a Final Fantasy széria atyja

|

Hironobu Sakaguchi egyike volt azoknak a kulcsembereknek, akik megálmodták a Final Fantasy szériát, a neves fejlesztő most egy titokzatos, új projektet kezdett el készíteni.

Hirdetés

A Final Fantasy franchise egyik alapköve, Hironobu Sakaguchi 2004-ben hagyta ott a Square Enix-szet, hogy megalapítsa saját stúdióját, a Mistwalkert, amellyel később olyan címekkel lepték meg a játékosokat, mint a Blue Dragon, a Lost Odyssey és a The Last Story. A 2014-es free-to-play mobil RPG, a Terra Battle óta nem jelentkeztek új címmel, azonban most valami komolyabbra is készülnek.

A Famitsunak adott interjújában Sakaguchi elárulta, hogy természetesen folytatják idén is a Terra Battle tartalmi bővítését, viszont dolgoznak valami máson is - egy vadonatúj címen. A játékfejlesztő igencsak titokzatos volt azzal kapcsolatban, hogy milyen meglepetésre számíthatunk tőle, de azt sikerült belőle kihámozni, hogy reményei szerint a misztikus projekt eredeti lesz és egy új világképet kínál a játékosoknak. A fejlesztés még nagyon korai szakaszban járhat, így idén biztosan nem kapjuk meg, de jó eljátszani a gondolattal, hogy egy olyan személy, aki részt vett a Final Fantasy név megalkotásában, valami újjal készül. 

Ti mi milyen játékot látnátok tőle a legszívesebben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)