Hirdetés

Vaskos frissítést kapott a Final Fantasy III

|

A játék már hat éve elérhető Steamen, de a Square Enix valamiért úgy érezte, hogy most van itt az ideje egy komoly tapasz kiadásának.

Hirdetés

A Final Fantasy III remake-elt verziója 6 évvel ezelőtt jelent meg PC-re, a Square pedig egészen eddig nem is nyúlt hozzá. Tegnap a semmiből adtak ki egy frissítést, ami ráadásul nem is csak bugokat irt, hanem komoly feature-öket tartalmaz. A frissítés egyébként nem csak a steames, de az iOS-es és androidos verziókat is érinti.

Hirdetés

Teljesen új UI-t hozott a Steames verzióhoz, illetve 21:9-es támogatással tette egyszerűbbé a szélesebb monitorokon játszó kalandozók életét. Mindezek mellett egy rakat új nyelv, kétszeres auto battle sebesség és galéria mód is érkezett. A csomag megjelenésének örömére a Square Enix le is felezte a Final Fantasy III árát Steamen.

Ha eddig kihagytátok ezt a JRPG klasszikust, akkor most mindenképpen érdemes lesz pótolnotok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)