Hirdetés

Final Fantasy kollekció 2,85 millió forintért

|

Nagyon komoly Final Fantasy kollekció került fel az eBayre. Hova máshova?

Hirdetés

Még 13 napig megvásárolható ez az elképesztő Final Fantasy kollekció, már amennyiben valaki úgy dönt, hogy közel hárommilliót költ ilyesmire.

A pakk az első és tizenharmadik rész között még azokat a darabokat is tartalmazza, melyek kijelzős fejőgépre készültek, ezért azt nem lehet mondani, hogy a pénzünkért nem kapunk semmit. van itt kérem játék Famicom, Super Famicom, Game Boy, Nintendo DS, PS1, PS2, PS3 Gamecube, MSX, PSP, Wii, Xbox360, PC, Mobil platformokra is. Nem lehet mondani, hogy nem lenne impozáns a készlet, csupán nehezen tudom elképzelni azt a szituációt, hogy ha lenne ennyi felesleges pénzem, akkor csak úgy odaszólok a feleségemnek, hogy "figyelj már drágám! Mi lenne, ha vennék hárommillióért egy Final Fantasy kollekciót?" Mert szinte biztos vagyok benne, hogy ha ilyet szólnék, rövid időn belül a folyosón lennének a csomagjaim.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)