Hirdetés

Final Fantasy Type-0 HD - fontos bejelentést rejt a trailer

|

A kedvcsinálóban főleg a sztoriról esik szó, illetve egy régebbi pletyka is beigazolódott.

Hirdetés

A Final Fantasy-széria rajongói a nemrég lezárt XIII-as sztori befejezése után, de még a XV megjelenése előtt a 2011-es PSP-játék, a Type-0 jelenlegi generációs konzolokra készülő HD-verziójának köszönhetően tölthetnek egy kis időt kedvenc sorozatukkal. A 2015 márciusára ígért játékról a Paris Game Week kapcsán került elő egy új trailer, ami főleg a játék történetét mutatja be.

Ebben négy, korábban viszonylag békében együtt élő nép harmóniáját töri meg az igen beszédesen elnevezett Militesi birodalom, a másik három nemzet varázserejét adó kristályokat is veszélyeztetve. A Type-0-ban egy mágikus akadémia diákjaiból összeállított elit osztaggal megyünk a militesik ellen,  hogy megvédjük a békeszeretőbb népeket az agresszoroktól.

Ezzel együtt a trailer végén tett kitekintés beigazolt egy korábbi pletykát, miszerint a Type-0 HD-vel együtt érkezik a Final Fantasy XV demója, ami az Episode Duscae címet viseli. Ezekre a jóságokra tehát jövő március 17-éig kell várnunk.

Nektek melyik a kedvenc Final Fantasy-sztorivonalatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)