Hirdetés

Final Fantasy VII Rebirth és Helldivers 2 - ezzel játszunk a hétvégén

|

Ha bárki kérdezi, az utolsó leheletünkig védelmezzük a demokráciát, de valójában strandolunk. Ugye, megértitek?

Hirdetés

Két különböző járvány söpört végig egyszerre a szerkesztőségünkön. Az egyik fertőzés rendíthetetlen elszántságot és a demokrácia védelmezésének csillapíthatatlan vágyát plántálja a szívünkbe, hogy képesek legyünk szembeszállni az életformánkat veszélyeztető óriásbogarakkal és komcsi robotokkal. A másik viszont ezzel szemben csupán annyit ér el, hogy cefetül érezzük magunkat, és még játszani se legyen kedvünk, nemhogy fegyvert ragadni a szabadság nevében.

HP - Helldivers 2. A demokratikus minimum. A legfinomabb korty szabadság. Apró falat testvériség. Már ha be lehet jutni éppen, bár épp tegnap növelték meg a szerverkapacitást, szóval reménykedjünk. 

Paca - A hétvége azzal indul, hogy a most bezáró Arcadia Savoyában fogok árkád játékgépeket nyomogatni, aztán hazaérve társasozás vár rám, de amint jön a hívás, készen állok a demokráciáért és a szabadságért küzdeni a Helldivers 2-ben, ami nekem eddig az év egyik legnagyobb pozitív csalódása. Vártam, reméltem, hogy jó lesz, de azt nem gondoltam, hogy ennyire. 

mazur - Szomorúan olvasom, hogy hány derék polgárnak hitt "kollégám" fogja ostoba videojátékokkal tölteni a hétvégét, de majd a Super Gulagon lesz alkalmuk ezeknek az árulóknak levonni a megfelelő tanulságot. Szerencsére vannak köztünk becsületes HELLDIVEREK, akik a szabadság és demokrácia ellenségeivel küzdenek a hétvégén IS. (Amennyiben bírják a szerverek.)

Hirdetés

Csirke - Olyan bődületes mennyiségű tartalmat sikerült a Final Fantasy VII Rebirthbe beleszuszakolni, hogy még bőven akad tennivalóm a játékban - és ez valószínűleg így is lesz még egy darabig. 

kristfvarg - Már kezdtem azt hinni, hogy ezt a szezont most tényleg megúszom, de végül csak engem is elkapott valami förtelmes kórság. Nincsenek így komolyabb tervek a hétvégére, elsősorban a pihenésen és a regenerálódáson lesz a hangsúly. Ha sikerül kikúrálnom magam, és netalántán lesz erőm, hogy még a kontrollert is a kezembe vegyem, akkor folytatom a mászást a Jusant-ban, hét közben már egész jól haladtam.

Zs - Ugyan hatalmas a kísértés, hogy mielőbb belevágjak a Banishers: Ghosts of New Edenbe, de előbb a Ghostwire: Tokyo kampányát szeretném lezárni, így a Don't Nod újdonsága valószínűleg az első leárazásra csúszik nálam. 

Szada - Kristófhoz hasonlóan engem is elkapott valami nyavalya, úgyhogy a pihenésen lesz a hangsúly a hétvégén, és maximum csak azért fogom bekapcsolni az xboxomat, hogy belenézzek a Dead Island 2-be, ami váratlanul bekerült a Game Passba. 

Kivi - A Tekken 8-ban próbálok fejlődni és gyakorolni néhány karakterrel, hogy aztán feltöröljék velem a padlót ranked módban. Ha pedig már bunyó, visszatérek kicsit a Mortal Kombat 1-hez is, készülve John Cena Peacemakerének érkezésére.

Hunter - Ugyan nekem nincs PS5-öm, de a Final Fantasy VII az egyik kedvenc játékom a műfajban, szóval a hype engem is elkapott. A PC-s verzió bejelentését várva előhúzom majd a Nintendo Switchemet, és nekiülök újrajátszani az eredetit. Egyébként menet közben a Bocchi the Rock epizódokat is pótolnom kell, szóval egyik monitoromon anime játék, másikon anime sorozat. Jó hétvégének ígérkezik ez.

Chava - Sikeresen feliratkoztam én is azok listájára, akiket ágynak döntött valamilyen betegség. A következő pár napban annyi időt tervezek vastag takaróba bugyolálva, mézes teát szürcsölgetve tölteni, amennyit csak lehet, és mindeközben daráljuk tovább az Orange is the New Blacket. Frenetikus sorozat, nem is értem, hogy maradhatott ki eddig.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)