Hirdetés

Újra megmutatta magát a Final Fantasy VII Remake

|

Most egy rövid ízelítőt kaptunk, de nem kell sokat várnunk arra, hogy újra halljunk róla.

Hirdetés

Ha van remake, ami bedöntheti a kasszákat, az a Final Fantasy VII újradolgozott változata. A sorozat egyik legjobb részét milliók imádják világszerte, és biztosan sokan élnek majd a lehetőséggel, hogy a történetet modern köntösben éljék át újra.

Hirdetés

Érdemi információkat júniusban, feltehetően az E3 tájékán fogunk majd hallani, de érkezett egy nagyon rövid teaser, amiben láthatjuk a kicsinosított Cloudot és Aeritht.

Közzétettek továbbá néhány képet, amikben lehet gyönyörködni a következő néhány hétben (nyilván ízlés szerint utána is). 

Még csak nagyjából sem tudjuk, mikor jelenhet meg a játék, de mivel a Kingdom Hearts III elkészült, annak fejlesztői most már teljes erővel ezen dolgozhatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)