Hirdetés

A Final Fantasy VII Remake alkotói videóban mesélnek a karakterekről

|

Az ikonikus epizód remake-jének története minden fontos elemében követi majd az eredetit, de az azóta eltelt technológiai fejlődésnek hála sokkal részletesebben ki tudják bontani Cloudék sztoriját.

Hirdetés

Most már tényleg karnyújtásnyira vagyunk a Final Fantasy VII megjelenésétől, és mind kíváncsian várjuk, hogy hogyan sikerült az 1997-ben hatalmasat ütő történettel ellátott játékot a mai kor igényeinek megfelelően megvalósítani. Az alkotók videósorozatban mesélnek a játékról és annak fejlesztéséről, ennek második részében pedig a karakterekről tudhatunk meg néhány érdekességet.

Hirdetés

A legfontosabb kérdés az volt, hogy a szövegdobozban megjelenő dialógusokat hogyan lehetne átültetni a realisztikusabb körülmények közé. Mivel ezúttal már látjuk a szereplők mimikáját és mindent szinkronszínészekkel vesznek fel, jócskán át kellett dolgozni az eredeti párbeszédeket, hogy ne hassanak bugyután.

Emellett arra is nagy hangsúlyt fektettek, hogy az eredeti sztoriból ne vegyenek el semmit, de mégis legyen hozzáadott értéke a remake-nek. Így rengeteg olyan jelenet lesz, amiknek hála jobban megismerhetjük a karaktereinket, és azt a világot, amiben élnek. Legfőképpen Cloud, Tifa, Barett és Aerith személyiségét emelik ki, amik a technológiai fejlődésnek hála rengeteg új réteggel gazdagodtak. Mindenképp érdemes végignézni a videót, ha érdekel titeket a hamarosan megjelenő játék:

Ti várjátok már a Final Fantasy VII megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)