Hirdetés

Final Fantasy XIII - 1.5 millió talált gazdára

|

A Final Fantasy XIII japánban december 17-én indult, és a december 20-ai adatok alapján már meghaladta a másfél millió eladott példányt.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy a játék nem egészen négy nap alatt olyan durva eladásokat produkált, hogy azt nem csak a kiadónak, de nekünk is öröm nézni. A Famitsu jelentése szerint egész pontosan 1,516,532 darab Final Fantasy XIII-at vittek haza a szigetország lakói.

Ebben az időtartamban egy másik jelentésre hivatkozva nem csak a játékot, de a PlayStation 3-at is igen szépen vitték, abból 250,000 darabot adtak el. Mit is várhattunk egy Final Fantasy játéktól, ugye. Hivatalos adatokat a jövő héten kapunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)