Hirdetés

Final Fantasy XIII-2 Battle in Valhalla trailer

|

A Square Enix ismét megmutatja a világnak, hogy kell igazán ütős átvezető animációt készíteni.

Hirdetés

 

A Final Fantasy sorozat mindig is az igényes játékmenetről és az elképesztően jól kinéző animációiról volt híres. Fénysebességgel közeledik az újabb rész, a XIII-2 megjelenése, Japánban már december közepétől tolhatják a fanatikusok.

Sajnos a hazai rajongóknak februárig várniuk kell. Addig is nézzétek meg ezt a fantasztikus trailert, mely egy óriási csatát ábrázol, ahol lenge páncélos, rózsaszín hajú istennők hadakoznak a feltehetően gonosz karakterek ellen.

A trailer nálam megtette a hatását, de ennél azért több kell, hogy ténylegesen meg is szeressem az új harcrendszert. Volt egy próbálkozásom az előző résszel, de amikor két órán keresztül annyiban kimerült a játék, hogy csak a kontroller zöld gombját kellett nyomogatnom, akkor az kicsit lehűtötte a lelkesedésemet. Pedig emlékszem, hogy mennyit időt és energiát beleöltem a legendás hetedik részbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)