Hirdetés

Final Fantasy XIII - 2 - Ellenfél : Lightning & Amodar letölthető tartalom

|

A szép magyar cím egy új Final Fantasy XIII-2 DLC-t rejt - két új karakter ellen harcolhatunk majd.

Hirdetés

A Final Fantasy XIII-2 ‘Ellenfél: Lightning & Amodar’ letölthető tartalom, azaz DLC a tegnapi naptól megvásárolható az Xbox 360 Xbox LIVE Piactéren 240 Microsoft Pontért és mai naptól a PlayStation 3 PlayStation Network-ön £1.59 / € 1.99 áron.



A letölthető Colosseum Harcban a játékosok Amodar Hadnagy ellen küzdhetnek, akik Cocoon különleges hadtestjének, a Guardian Corpsnak a  tagja. A másik "új" karakter Lightning, a Final Fantasy XIII főhősnője, aki ellen szintén lehet harcolni. A játékosok ritka lehetőséget kapva csatázhatnak a két új ellenfél ellen, majd amennyiben sikerül győzni felvehetik őket csapatukba.

Korábbi Final Fantasy játékok ismert karakterei és szörnyei is hamarosan megjelennek letölthető formában - azaz DLC-ként.

Serah különleges, “Azrael” nevet viselő íja, mely a Square Enix és Microsoft együttműködésének gyümölcse, szintén elérhető a tegnapi naptól Xbox 360-on és 80 Microsoft Pontba kerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)