Hirdetés

Final Fantasy XIII - Az utolsó rész?

|

A Square Enix elnöke szerint a hagyományos JRPG-k kor leáldozóban van.

Hirdetés

Aki nagyon komálja a Final Fantasy XIII szerű JRPG stílust talán kissé elszontyolodik a hírt hallván, miszerint a Square Enix valószínűleg nem ad ki több hasonló játékot. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem lesz több Final Fantasy játék, csak éppen nem ebben a formában érkez(het)nek majd a folytatások.

Az már széles körben tudott, hogy a japán kiadók szeretnének betörni a nyugati piacara, és ez valahogy nem sikerül annyira a szokványis JRPG stílussal, mint azt ők szeretnék. Talán ez az oka, hogy Wada elnök szerint a Final Fantasy XIII fejlesztőgárdájának is megújhodásra van szüksége. Wada szerint a csapat képes lenne teljesen újszerű játék(ok) megalkotására, ám egyelőre be vannak szorítva a rajongók elvárásainak falai közé. Neki - mármint Wada-nak - feltett szándéka ezen falak lerombolása, és egy teljesen eredeti játék - akár a Final Fantasy XV - létrehozásának bátorítása. Szerintetek ráfér a műfajra egy kis innováció, vagy a JRPG műfaj úgy jó, ahogyan most van?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)