Hirdetés

Final Fantasy XIII gameplay video érkezett

|

Bár távoli a megjelenés, most betekintést nyerhetünk az új trailer segítségével az új Final Fantasy világába.

Hirdetés

Alapvetően PS3-ra várjuk a csodát, hiszen mindig is a Playstation egyik ütőkártyájának számított a FF saga, ezzel együtt az Xbox360 tulajok is örülhetnek, hiszen ez a rész arra a konzolra is megjelenik majd.

Az alábbi képsorok magukért beszélnek, hiszen bámulatos képeket láthatunk, amelyek impozáns megjelenéséért alapvetően a tökélyre fejlesztett render felel, alapvetően az átvezető mozikban. Persze a gameplay is teret kapott, mint a hír címéből is látszik: erre a területre is igencsak nagy energiákat fordítottak a fejlesztők, ami szintén látszik a snittekből.

Láthatjuk még az Active Time Battle rendszert, amely ismét visszatér, ám átalakul, jelentős újításokat hozva az amúgy sem csekély játékmenetbe.
Hivatalos megjenelés, Japánban: 2009. december 17, viszont Európába csak 2010 tavaszán érkezik – sajnos.

Angol feliratos verzió ITT.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)