Hirdetés

Final Fantasy XIII - nagyobb felbontással jön a következő epizód

|

Mikor a Square Enix bejelentette, hogy PC-re adaptálja a Final Fantasy XIII teljes trilógiáját, a nép örvendezett. Egészen addig, amíg az első fejezet megjelenésekor elő nem jöttek a hibák.

Hirdetés

Az októberben megjelent Final Fantasy XIII maximum 1280x720 felbontást tudott garantálni a játékosoknak, ami rengeteg felháborodást szült a játékosok körében. Segélykiáltásukra érkezett a híres modder, Durante - aki már a Dark Souls és a Deadly Premonition játékoknál is segédkezett korábban - és egy ügyes trükkel felszabadította a spécibb felbontások elérhetőségét a játékban. 

A Square Enix figyelmét sem kerülte el Durrante áldásos munkája és a kiadó megígérte, hogy a Final Fantasy XIII-2 játékban magasabb felbontások (a sajtóközlemény 720p-t, 1080p-t, illetve ezeknél nagyobbakat említ) és további grafikai beállítások is elérhetőek tesznek a játékosok számára, mindezt 60 FPS-sel. Decemberre ígértek egy patchet a Final Fantasy XIII-hoz is, amely orvosolni fogja a Durrante által már kijavított felbontási problémákat. 

A Final Fantasy XIII-2 december 11-én jelenik meg a Steamen, míg a trilógia utolsó része, a Lightning Returns: Final Fantasy XIII 2015 tavaszára várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)