Hirdetés

Final Fantasy XIII – Minden a tervek szerint halad

|

A Dragon Quest IX megjelenésének elhalasztása nincsen hatással a Final Fantasy XIII fejlesztésére, debütálására.

Hirdetés

Továbbra is 2009-es megjelenéssel számolhatnak a Final Fantasy XIII rajongók, mindezt az említett alkotás rendezője és írója, nevezetesen Motomu Toriyama adta hírül. Néhány héttel ezelőtt a Dragon Quest IX-re várakozó játékosok hatalmas meglepetéssel fogadták Yoichi Wada (Square Enix nagyfőnök) bejelentését, miszerint elhalasztották a szerepjáték megjelenését. Ennek kapcsán sokan úgy gondolták, hogy halasztása magával ránthatja a Final Fantasy XIII debütálását is. Motomu Toriyama a Famitsu magazinnak nyilatkozott, mondókájából azt is megtudhattok, hogy az április tizenhatodikán érkező FXIII demóverzió esetében körülbelül egy órányi játékidővel számolhatunk. Az idei esztendőre betervezett megjelenési dátumnak itthon örülhetünk meg nem is, ugyanis a Square Enix vállalata kizárólag a szigetországi megjelenés után tervezi kiadni Amerikában és Európában. Nálunk csak 2010 áprilisát követően tehetjük rá mancsunkat a Xbox 360 és PlayStation 3 verziókra.

final_fantasy_xiii.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)