Hirdetés

Final Fantasy XIII - Új infók, képek, hírek a demóról

|

A Famitsu magazin jóvoltából újabb infók és képek láttak napvilágot a messzi jövőben megjelenő Final Fantasy XIII-ból

Hirdetés

Az utóbbi hónapokban az elsődleges FFXIII információ-forrás a japán Famitsu magazin, ami rendszeresen felfed valami újabb érdekességet, esetleg néhány képet szállít, melyek szkenek formájában hamarosan az Interneten is felbukkannak. Ezúttal azt tudhattuk meg a játékról, hogy a történetet úgy írják, hogy minden központi karakter főszereplő legyen (vagy legalábbis annak tűnjön), s ne redukálódjanak le egyszerű mellékszereplőkké. A képek pedig szokásosan gyönyörűek, ráadásul - állítólag - nem az átvezető videókból lettek kivágva, hanem in-game jeleneteket ábrázolnak. A szkenek amúgy vegyesen tartalmaznak jeleneteket a Final Fantasy XIII-ból és a FFXIII Versus-ból.



További érdekesség, hogy a Square Enix elárulta a márciusra ígért demó hozzávetőleges hosszát: hosszabb lesz, mint a Final Fantasy: Advent Children Complete, ami mellé csomagolják. Ez azt jelenti, hogy legalább két óra játékidőre számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)