Hirdetés

Final Fantasy XIV - MOBA stílusú játékmódot hozott az új patch

|

Már a Final Fantasy 14-et is elérte a MOBA-láz, a Rival Wings mód pedig nem kispályázik.

Hirdetés

Bár a legtöbbször a Final Fantasy XV van terítéken, ha szóba kerül a franchise - mint a multis kiegészítő vagy éppen a VR-horgászás kapcsán -, azért a korábbi rész is tud újat felmutatni.

Hirdetés

A Final Fantasy XIV legújabb, 4.15-ös frissítésével együtt ugyanis élesedett egy vadonatúj PVP-játékmód, a Rival Wings is, amely két csapatot, azaz 24-24 játékost vezényel egymásnak egy direkt erre a célra kialakított hatalmas arénában. Akárcsak a népszerű MOBA-címekben, a játékosoknak itt is először el kell pusztítaniuk az ellenfél tornyait, miközben hullámokban jönnek a robot minionok. Ha a tornyok ledőltek, sebezhetővé válik az ellenséges bázis, indulhat a végső támadás. Az összecsapások során egy értékes energiaforrást, úgynevezett Ceruleamot is gyűjteni lehet, amivel feltámasztható és irányíthatóvá válik a harcmezőn heverő óriási masina. 

Ahhoz, hogy belekóstoljatok a Rival Wings-be, ráadásul még aktív előfizetés sem szükséges, mert létezik egy ingyenes próbalehetőség, amivel lecsekkolhatjátok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)