Hirdetés

Final Fantasy XIV: Stormblood - temérdek izgalmat ígér a launch trailer

|

Közeledik a Final Fantasy MMO következő kiegészítőjének megjelenése, amit egy dögös, utolsó trailerrel ünneplünk.

Hirdetés

Viszonylag kevés MMORPG bírt megmaradni a World of Warcraft mellett, pláne havidíjas modellel. A Final Fantasy XIV viszont pont egy ilyen cím, és nem ok nélkül pörgetik még mindig annyian. A játék folyamatosan kapja az új tartalmakat, hamarosan pedig egy hatalmas kiegészítővel is bővül.

A Final Fantasy XIV: Stormblood megemeli a szinthatárt, bemutat egy új területet, két új kasztot csap hozzá a már meglévőkhöz, és kapunk egy új raidet és dungeonöket is. Rengeteg tennivalót hoz a csomag, ami már csak néhány hétre van a megjelenéstől.

A Final Fantasy XIV: Stormblood megjelenése június 20-án esedékes PC-re és PlayStation 4-re. Aki még nem próbálta a játékot, az végtelen ideig kísérletezhet a Trial verzióval.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)