Hirdetés

Final Fantasy XV - alig pár nap, és megérkezik a multiplayer kiegészítő

|

Hamarosan már pajtásainkkal együtt is harcolhatunk a Final Fantasy XV-ben.

Hirdetés

Nemrég megtudtuk, hogy decemberben érkezik a legújabb Final Fantasy XV DLC, az Episode Ignis, most azonban végre a multiplayer kiegészítő megjelenési dátumát is elárulták nekiünk.

Hirdetés

A többjátékos módot elhozó bővítmény ráadásul alig pár nap múlva, egészen pontosan november 15-én élesedik. A kiegészítő hosszas bétateszt után nyerte el végső formáját. Eredetileg október végén élesedett volna, de a finomhangolás következtében csúszott egy kicsit. A Comrades névre keresztelt expanzió története a játék 13. fejezete előtt indul, feltűnnek majd benne a Final Fantasy XV főhősei is. A bővítmény a multiplayer tennivalók mellett egyjátékos tartalmakat is, hoz, valamint részletesen testre szabható karaktereket is kapunk.

A season pass tulajdonosok számára ingyen elérhetővé válik majd a Comrades, ami természetesen külön is megvásárolható lesz. Ti ki fogjátok próbálni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)