Hirdetés

Final Fantasy XV - baljós teaserrel mutatkozott be a következő sztori DLC

|

A nemrég megjelent Episode Gladiolus után hamarosan érkezik a Final Fantasy XV következő csapattagját közelebbről bemutató DLC is, amit egy teaser traileren leshetünk meg.

Hirdetés

A nemrég kiadott ingyenes frissítés mellett megérkezett az első sztori DLC, az Episode Gladiolus is, amiben a címszereplő került a középpontba az alapjátékkal szemben, ahol Noctist irányítjuk. A kiegészítést már sokan végig is játszották, aminek a végén egy ütős meglepetés várja a rajongókat.

Ahogy azt a Square Enix korábban már elárulta, mindhárom mellékszereplő játékos karakterré avanzsál majd egy-egy DLC-ben, a sorban pedig az Episode Prompto következik majd. Erről láthatott egy teaser trailert, aki végigvitte a Final Fantasy XV legújabb DLC-jét, de a nagyjából egy perces videó természetesen hamar felkerült a netre is. Az alábbi trailer egy rövidebb változatát már korábban is megmutatták a készítők, de most egy hosszabb verzióban láthatunk egy jelenetet, ahol Prompto egyáltalán nem a bohókás, a harchoz egyáltalán nem szokott karakter, aki az alapjátékban volt. Úgyhogy a júniusban érkező DLC minden bizonnyal rendkívül érdekes új aspektusát mutatja be a az eddig a humor forrásaként használt karakternek.

Ti már a megjelenéskor végigveszitek a sztori DLC-ket, vagy inkább megvárjátok, míg mindegyik megjelenik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)