Hirdetés

Final Fantasy XV - élőszereplős trailerrel ünnepeljük a megjelenést

|

Már mindenhol elérhető az év egyik legjobban várt játéka, és a nyitási hype-ra a Square még rádobott egy lapáttal az új videóval.

Hirdetés

A Final Fantasy XV már ott figyel a boltokban. A kritikusok teljesen rápörögtek, és a Twitch.tv-n is ez a második legnézettebb játék jelenleg. Én pedig (rengeteg más játékossal együtt) most nagyon gyűlölöm magam, hogy nincs egy PS4-em.

Jelenleg úgy néz ki, hogy idén ez volt az egyetlen játék, ami egyszerre ért fel a hype-hoz és voltak az eladásai is (még ha a sztori állítólag suta is), de erről csak akkor mondjuk majd ki a végítéletet, ha már mi is teszteltük.

Addig is befutott az élőszereplős launch trailer, amiben egy hatalmas szörnyet kaszabolnak le a játék főszereplői. A Final Fantasy XV ma jelent meg PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)