Hirdetés

Final Fantasy XV - együtt játszhatnak a PC-sek és az Xbox One-osok

|

A Comrades DLC-nek köszönhetően kooperatívan is tolhatjuk a Final Fantasyt, és mint a Square Enix megerősítette, PC és Xbox One között szabad lesz az átjárás. Van viszont egy fontos feltétel.

Hirdetés

Miközben a Sony továbbra sem akarja összeengedni a PS4-es és Xbox One-os játékosokat (és még mindig nem adott egyik illetékes sem elfogadható magyarázatot arra, hogy miért van ez így), a Microsoft nyitottabb a kérdésben. Ha a két konzol tulajdonosai nem is játszhatnak együtt, a PC-sek a One-osokkal minden probléma nélkül - már amennyiben a Microsoft Store-ból veszik meg a játékot, ugyanis a Steam és más platformok ki lesznek zárva.

Hirdetés

A márciusban megjelenő Final Fantasy XV: Windows Edition tartalmaz majd minden DLC-t, ami a konzolos változatokhoz megjelent, így a Comradest is, melyben legfeljebb három barátunkkal együtt kalandozhatunk a Kingsglaive tagjaiként. A csomag az Xbox One-os változathoz külön vásárolható meg, és Gold előfizetés is kell a használatához. 

A következő FF játék egyébként a Final Fantasy XV: Pocket Edition lesz, ami a napokban jelenik majd meg iOS-re és Androidra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)