Hirdetés

Final Fantasy XV - mi történik, ha lejár a visszaszámlálás?

|

Azt hittük, már nincs mit bejelenteni a Final Fantasy XV kapcsán, de úgy tűnik, a Square Enix még szolgálhat újdonsággal. Holnap derül ki, mi is az.

Hirdetés

A Final Fantasy XV leleplezése kapcsán egy látványos eseményt is tartott a Square Enix, de azóta is jó néhány érdekes bejelentést kaptunk a játék kapcsán. A jelek szerint a kiadó cilinderében van még egy nyúl, amit elő tudnak húzni.

Hogy a figyelmet a bejelentésre irányítsák, egy teaser oldalt is összedobtak, ami holnap, magyar idő szerint délután egy órakor jár majd le. Nem teljesen biztos, hogy a hírek minket is érintenek majd, ugyanis közösségi oldalaik japán nyelvű változatára mutatnak a számláló alatti linkek, de mivel egyelőre semmilyen szivárgás, vagy pletyka nincs az ügyben, tényleg nem tudni, mire számíthatunk. A PC-s változat kérdése például továbbra is lóg a levegőben, de Tabata korábbi nyilatkozatai alapján csupán a konzolos megjelenés után döntenek a port sorsáról. Amíg kiderül, minek is kerít ekkora feneket a Square, addig lefoglalhatjuk magunkat a Final Fantasy XV első 40 percével.

Ti milyen bejelentésre számítotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)