Hirdetés

Final Fantasy XV - valaki szintlépés nélkül vitte végig

|

Nincs kétségünk afelől, hogy játékosok milliói játszották már végig a Final Fantasy XV-öt, de ezek közül valószínűleg csak egyetlen olyan elhivatott gamer van, aki a legelső szinten, bármilyen tárgy használata nélkül gyűrte le a Square Enix játékát.

Hirdetés

Még decemberben jelentettük, hogy elképesztő ütemben fogynak világszerte a Final Fantasy XV dobozos és digitális verziói, 2016 végére már 5 millió példányt kapkodtak el belőle, ami nem is csoda, hiszen a kritikusok értékelései alapján igencsak élvezetesre sikerült.  

Azok számára, akiknek már nem tud újdonságot mutatni a játék, ott van a New Game+ lehetősége vagy éppen egy olyan kihívás, mint amit az egyik YouTuber, egy bizonyos BOYvsVIDEOGAME teljesített: végigvitte a Final Fantasy XV-öt úgy, hogy egyetlen szintet sem lépett és nem használt semmilyen tárgyat, ami megkönnyítette volna az előrehaladását. Ez több mint 9 órányi játékidőbe került, de végül sikeresen megcsinálta: 

A felhasználó korábban sem szerette a könnyű utat választani: a Dragon Age: Inquisitiont például Nightmare Mode-on tudta le, a Bloodborne-t pedig szintén Level 1-en gyűrte le. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)