Hirdetés

Fire Emblem Fates - a Nintedonak már nem gond az egynemű házasság

|

A Nintendónál nagyon fontosnak tartják, hogy megfeleljenek a rajongói elvárásoknak, így a következő Fire Emblem játékban új szerelmi szálak is kibontakozhatnak.

Hirdetés

Korábbi játékaik kapcsán többen is kritizálták a kiadót, amiért az egyneműek házassága nem volt opció, ezért ha a legújabb Fire Emblem epizódban mindent megteszünk szívünk választottjáért, akár erre is lesz lehetőség.

A japánban ma, nálunk és az USA-ban 2016-ban megjelenő Nintendo 3DS játék két változatban, Conquest és Birthright kiadásban érhető el. Ha férfi karakterrel vágyunk ilyen kalandokra, akkor az előbbi, míg női karakterrel utóbbi változatot kell beszereznünk, hogy találkozhassunk a megfelelő NPC-vel. A játékhoz később érkezik majd egy méretes DLC, amelyben azok is pótolhatják a nekik tetsző szerelmi szálat, akik nem a megfelelő változatot vásárolták meg, bár szinte biztosak vagyunk benne, hogy ez nem nálunk robbantja majd a piacot.

A Nintendo egy közleményben tudatta a rajongókkal, miért is döntöttek így. Szerintük a játékmenetnek tükröznie kell a közösség sokszínűségét, és úgy érezték, a Fire Emblem Fates játékmenetébe jól belefér ez a lehetőség. Ha az Awakeningben házasodtunk, akár gyerekünk is születhetett, aki mint játszható karakter bukkant fel a játékban, jelen esetben erről valószínűleg le kell mondanunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)